För BILDELAR ange reg-nr nedan
För TILLBEHÖR, använd sökrutan eller sökträdet nedan

BDS

BDS Vi tar hand om bilen. Vi ingår i den rikstäckande kedjan BDS, fd Bildelsspecialisten. Kedjan består av både butiker, som säljer bildelar/reservdelar och VERKSTÄDER, som servar och reparerar bilar.

Vi på BDS älskar vi bilar, gamla som nya. Vår långa erfarenhet i branschen gör att vi kan och vet det mesta om bilar. Välkommen in till din närmaste butik eller verkstad, så tar vi hand om bilen!

 • Tillgång till ett brett sortiment av original märkesdelar och tillbehör

 • Hög kvalitet till bra priser

 • Professionell service och rådgivning.

 • Snabba leveranser och hög tillgänglighet  Med BDS kortet kan du handla först och sedan välja hur du vill betala i lugn och ro månaden efter köpet.

  • 1 betalningsfri månad
  • upp till 24 räntefria månader
  • eller delbetala över 48 månader

  Ansök hos Din närmaste BDS:are eller klicka på här för att ansöka nu. Välj själv vilket köputrymme du behöver. Sedan är det klart att handla. Kortet gäller i alla BDS-butiker. Dessutom kan du betala med kortet hos många andra butikskedjor.   Bilservice för alla märken
  Vi på BDS servar och reparerar alla bilmärken. Tack vare våra långa erfarenhet kan du lita på att vi alltid tar hand om din bil på bästa sätt. Vår bilservice och stämpel i serviceboken är likvärdig den du får hos din märkesverkstad.
   
  Boka bilservice online – Få priset direkt!
  På vår nya bokningsportal hittar du enkelt din närmaste verkstad och bokar tid för bilservice, utan att behöva lyfta telefonluren. Inte nog med det, när du bokar bilservice hos BDS får du dessutom veta vad det kostar direkt. Det är vi ensamma om att kunna erbjuda. På så sätt slipper du onödiga överraskningar! Boka bilservice här.
   
  Regelbunden bilservice för en säkrare bil
  Ta hand om din bil. Då tar den hand om dig. Och minskar inte heller i värde i samma snabba takt som framför allt nyare bilar annars gör. Se till att boka en grundlig bilservice – ett eller två servicetillfällen om året ger dig inte bara en stämpel i serviceboken, utan även en bättre bil under en längre tid. Och inte minst en säkrare bil.
   
  Gör din egen bilservice
  När det kommer till bilservice finns en hel del som är lätt att göra själv. En enkel sak är att komma ihåg att kolla oljestickan när du tankar eller fyller på kylarvätska, och se till att du alltid har rätt olja och oljemängd. Att kolla däcktryck (helst varje månad) och mönsterdjup tar inte många minuter. Det kan göra stor skillnad för din och dina passagerares säkerhet (minsta tillåtna däckdjup är 3 mm för vinterdäck och 1,6 för sommar). Byter du vindrutetorkare ungefär två gånger om året gör du också en viktig insats för din egen säkerhet. Med regelbundna biltvättar förhindrar du rost, tänk bara på att använda ett tvättmedel som är snällt mot både yta och miljö.
   
  Men det finns mycket som kan kännas tryggt att lämna över till en professionell verkstad. Att kontrollera och fylla på bromsvätska till exempel, om du känner dig osäker. Bromsar är känsliga och slits hårt och behöver därför kontrolleras regelbundet. Hör av dig till oss när det är dags att lämna in bilen på bilservice!
   
  Boka bilservice inför besiktningen
  Det är en bra idé att lämna in bilen på bilservice i samband med den årliga besiktningen. Då kan du vara säker på att oljenivån är rätt, batteriet sitter fast, belysningen funkar som den ska och allt annat som Bilprovningen kontrollerar.
   
  Vill du boka bilservice direkt? Gå in på vår bokningsportal och välj ort och fyll i din bils registreringsnummer. Sedan är det bara att följa anvisningarna! Snabbt smidigt och enkelt.


   
   
  För att hitta rätt bildel till just din bil, ange registreringsnummret i menyn på vänster sida!
  Bilmärken som vi säljer bildelar/reservdelar till: ALFA ROMEO, AUDI, BMW, BUICK, CADILLAC, CHEVROLET, GM, CHRYSLER, CITROEN, DACIA, DAEWOO, DAIHATSU, DODGE, FIAT, FORD, GMC, HONDA, HUMMER, HYUNDAI, INDIGO, INFINITI, ISUZU, IVECO, JAGUAR, JEEP, KIA, LADA, LANCIA, LAND ROVER, LDV, LEXUS, LINCOLN, LOTUS, MAHINDRA, MASERATI, MAYBACH, MAZDA, MCLAREN, MB, MERCEDES BENZ, MG, MINI, MITSUBISHI, MORGAN, NISSAN, OLDSMOBILE, OPEL, PERKINS, PEUGEOT, PIAGGIO, PLYMOUTH, PONTIAC, PORSCHE, RENAULT, ROLLS ROYCE, ROVER, SAAB, SCANIA, SEAT, SKODA, SMART, SSANGYONG, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, TVR, VOLVO, VW, VOLKSWAGEN


Sökning pågår.